Livestream

Ibland kan inte live vara lika med att vara på plats i publiken och inte alltid heller är det någon av de större Tv-kanalerna som sänder matcherna på markbunden TV. Då är det bra att via sin internetuppkoppling hemma finna möjligheter till en så kallad streamingtjänst. Då kan du se riktigt bra tennismatcher direkt i din dator, livestreamat som det kallas.

Det spelas många fina tennisturneringar under ett år, bara Grand Slam-serien är en serie du inte får missa som tennisfan. Då spelas det matcher i Paris, New York, London och Melbourne i Australien. När du livestreamar har du möjligheten att se de storspelande stjärnorna som Djokovic, Federer och inte minst damernas affischnamn som är tillbaka på centercourten, Serena Williams.

Streama ATP-touren i tennis

Är du intresserad av att se ATP-touren under säsongen 2018 med spännande matcher i Monte Carlo, Cincinnati och Madrid med flera är det Viaplay och ägarna MTG Sport som förhandlade till sig det avtalet. Du bör då i god tid köpa dig ett avtal med Viaplay för att få tillgång till tjänsten. Här kan du välja olika avtal – titta noga så att tennismatcherna ingår.

Streama live-tennis med andra tjänster

De flesta bettingtjänsterna på nätet erbjuder dig streamade tennismatcher. Några fokuserar på ATP, andra på övriga turneringar runt om i världen. Här nämner vi några förslag på bettingsajter som kan vara aktuella för dig att titta på. Bet365 är en klassisk sportspelssida och självklart har de även tennis som utbud. Öppna ett konto med valfri summa på och du får tillgång till streamingtjänsterna på sidan.

Fler sportbettingsidor att välja på

Det finns fler sidor som erbjuder livestreaming av olika sportevenemang och framför allt tennismatcher. Betsson, Unibet är några att nämna. Du kan även passa på att välja någon bonus hos nyabonusar.se.

De har likt Bet365 som enda riktmärke att du öppnar ett konto och visar en positiv summa på kontot och därmed har du möjlighet att följa matcherna direkt. TennisTV.com är ytterligare ett alternativ där du kan lösa abonnemang eller betala per match. Trevlig tennis!